Petit Garbí

Aquesta va ser la portada del programa de la temporada del 2019-2020 del Petit Garbí, la programació de cinema infantil/familiar del Cineclub Garbí de Malgrat de Mar. La idea era assentar un programa de pel·lícules d’animació per a tots els públics i complementar la programació habitual del cineclub. Va anar bé fins que va aparèixer la covid, llàstima! Encara que de ben segur que hi tornarem tan bon punt tinguem l’oportunitat.

El cas és que em feia molta il·lusió dibuixar la imatge del petit Garbí, així que no només vaig pintar la il·lustració pel programa, sinó que també vaig fer algunes animacions, avall teniu algun esbós i aviat penjaré les animacions que vam aprofitar per publicitar el Petit Garbí a les xarxes socials o inclús per projectar-les mentre el públic entrava a la sala i agafava seient.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
Etiquetas: